caută:   
 
 

evenimente în parteneriat

 
5 ani de parteneriat pentru acțiune – Powered by Romanian-American Foundation (RAF). Expoziție multimedia

În perioada 14-17 octombrie 2014, la Biblioteca Națională a României – Atrium, parter – va fi deschisă expoziţia multimedia 5 ani de parteneriat pentru acțiune – Powered by RAF, organizată de Romanian-American Foundation, în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României şi cu American Corner Bucureşti.

În cadrul expoziţiei, publicul este invitat să vizioneze opt povești de succes privind programele derulate cu sprijinul Romanian-American Foundation, în domenii precum: educația, antreprenoriatul, dezvoltarea comunitară.La cei 5 ani de la înființare, Romanian-American Foundation ilustrează, prin puterea exemplului, ideea de parteneriat pentru acțiune. Filmele prezentate vin să dovedească faptul că, prin investiții strategice pe termen lung, în România au început să apară motoare ale schimbării la nivel local.

Romanian-American Foundation colaborează cu peste 40 de organizații non-guvernamentale româneşti în derularea unor proiecte care au ca priorități strategice revitalizarea economiei rurale, promovarea unui sistem educațional adecvat secolului XXI, stimularea inovației tehnologice și încurajarea implicării civice. 
De la înființarea sa, în 2009, Romanian-American Foundation a investit peste 10,5 milioane de dolari în proiecte care au avut ca beneficiari direcți peste un milion de români.

Expoziţia face parte din evenimentul aniversar Romanian-American Foundation – 5 ani de la înfiinţare, desfăşurat la Biblioteca Naţională a României în perioada 13-17 octombrie 2014, eveniment ce include, de asemenea, workshop-ul Împreună pentru comunități active, generoase și deschise la învățare, organizat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare și de Federația Fundațiilor Comunitare, în 14 octombrie, precum şi Junior Achievement Romania și Get in the Ring, în 15 octombrie.
Romanian-American Foundation – 5 ani de la înfiinţare se desfăşoară în baza parteneriatului încheiat între Biblioteca Naţională a României şi Romanian-American Foundation în octombrie 2014.

Centru emblematic al comunității româneşti, Biblioteca Națională a României sprijină inițiativa Romanian-American Foundation de a prezenta publicului larg exemple de bune practici în domenii precum educația, antreprenoriatul și dezvoltarea comunitară.

cataloage/baze de date

 
 

Instrumente pentru Editori

 
 

Strategie. Dezvoltare

 
Comentariile și propunerile dumneavoastră pot fi trimise la adresa strategie@bibnat.ro

 

Programul bibliotecii

 
În perioada  27-31 martie 2017, Biblioteca Națională a României propune, în cadrul programului național Școala Altfel, o serie de evenimente și ateliere organizate sub deviza De ALTFEL, la Biblioteca Naţională a României.

Sala American Corner și Sala de copii și tineret „Ionel Teodoreanu”, în care vor avea loc atelierele dedicate copiilor și tinerilor în Săptămâna Altfel, vor fi închise pentru publicul cititor.

Pentru studiu, vă invităm în celelalte săli de lectură ale Bibliotecii Naționale, care vor fi deschise după programul normal de funcționare.

Înscrieri cititori:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 17.45
Marţi, Joi : 12.00 – 19.45

Îndrumare şi săli de lectură:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 18.00
Marţi, Joi : 12.00 – 20.00

Marți, Miercuri, Joi: 10.00 - 12.30

Accesul cititorilor în spațiile deschise:
Luni, miercuri, vineri: 08.00 – 18.00
Marţi, joi: 08.00 – 20.00

Centrul Național ISBN-ISSN-CIP - relații cu publicul prin telefon:
Luni - vineri: 12.00 - 16.00
 

Biblioteca Digitală Naţională

 

 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul „Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2017 Biblioteca Naţională a României