caută:   
 
 

accesibilitate

 
Pornind de la ideea cã dizabilitatea este în mod fundamental o construcţie socialã, în sensul cã posibilitãţile sau limitãrile pe care o persoanã le are pentru a-şi îndeplini sarcinile sunt în funcţie de barierele sau facilitãţile cu care se confruntã în mediul în care trãieşte, Biblioteca Naţionalã a României, prin produsele şi serviciile pe care le oferã, susţine participarea comodã şi deplinã a tuturor utilizatorilor la activitãţile culturale şi educative. Astfel, ne dorim ca toţi utilizatorii noştri  (indiferent de vârstã, sex, naţionalitate sau dizabilitate) sã se implice în activitãţile pe care le organizãm în bibliotecã (dezbateri, conferinţe, seri de lecturã etc.), sã poatã vorbi despre aceleaşi cãrţi în acelaşi timp, sã se poatã conecta la internet, accesând aceleaşi site-uri şi aceleaşi reţele de socializare ca şi colegii lor, la aceleaşi calculatoare, în aceeaşi salã, în aceeaşi bibliotecã, în aceeaşi societate.

cataloage/baze de date

 
 

Instrumente pentru Editori

 
 

Strategie. Dezvoltare

 
Comentariile și propunerile dumneavoastră pot fi trimise la adresa strategie@bibnat.ro

 

Programul bibliotecii

 
În perioada  27-31 martie 2017, Biblioteca Națională a României propune, în cadrul programului național Școala Altfel, o serie de evenimente și ateliere organizate sub deviza De ALTFEL, la Biblioteca Naţională a României.

Sala American Corner și Sala de copii și tineret „Ionel Teodoreanu”, în care vor avea loc atelierele dedicate copiilor și tinerilor în Săptămâna Altfel, vor fi închise pentru publicul cititor.

Pentru studiu, vă invităm în celelalte săli de lectură ale Bibliotecii Naționale, care vor fi deschise după programul normal de funcționare.

Înscrieri cititori:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 17.45
Marţi, Joi : 12.00 – 19.45

Îndrumare şi săli de lectură:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 18.00
Marţi, Joi : 12.00 – 20.00

Marți, Miercuri, Joi: 10.00 - 12.30

Accesul cititorilor în spațiile deschise:
Luni, miercuri, vineri: 08.00 – 18.00
Marţi, joi: 08.00 – 20.00

Centrul Național ISBN-ISSN-CIP - relații cu publicul prin telefon:
Luni - vineri: 12.00 - 16.00
 

Biblioteca Digitală Naţională

 

 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul „Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2017 Biblioteca Naţională a României