caută:   
 
 

arhiva bibliografia cip

 

Arhiva Bibliografia CIP


Bibliografia CIP 2018
Bibliografia CIP 2017
Bibliografia CIP 2016
Bibliografia CIP 2015
Bibliografia CIP 2014
Bibliografia CIP 2013
Bibliografia CIP 2012
Bibliografia CIP 2011
Bibliografia CIP 2010
Bibliografia CIP 2009
Bibliografia CIP 2008
Bibliografia CIP 2006
Bibliografia CIP 2005
Bibliografia CIP 2004
Bibliografia CIP 2003
Bibliografia CIP 2002
Bibliografia CIP 2001
Bibliografia CIP 2000
Bibliografia CIP 1999
Bibliografia CIP 1998


Bibliografia CIP 2018

Bibliografia CIP - decembrie 2018


Bibliografia CIP - noiembrie 2018


Bibliografia CIP - octombrie 2018


Bibliografia CIP - septembrie 2018


Bibliografia CIP - august 2018


Bibliografia CIP - iulie 2018


Bibliografia CIP - iunie 2018


Bibliografia CIP - mai 2018


Bibliografia CIP - aprilie 2018


Bibliografia CIP - martie 2018


Bibliografia CIP - februarie 2018


Bibliografia CIP - ianuarie 2018


Bibliografia CIP 2017


Bibliografia CIP 2016

Bibliografia CIP - decembrie 2016


Bibliografia CIP - noiembrie 2016


Bibliografia CIP - octombrie 2016


Bibliografia CIP - septembrie 2016


Bibliografia CIP - august 2016


Bibliografia CIP - iulie 2016


Bibliografia CIP - iunie 2016


Bibliografia CIP - mai 2016


Bibliografia CIP - aprilie 2016


Bibliografia CIP - martie 2016


Bibliografia CIP - februarie 2016


Bibliografia CIP - ianuarie 2016



 

Bibliografia CIP 2015

Bibliografia CIP - decembrie 2015


Bibliografia CIP - noiembrie 2015


Bibliografia CIP - octombrie 2015


Bibliografia CIP - septembrie 2015


Bibliografia CIP - august 2015


Bibliografia CIP - iulie 2015


Bibliografia CIP - iunie 2015


Bibliografia CIP - mai 2015


Bibliografia CIP - aprilie 2015


Bibliografia CIP - martie 2015


Bibliografia CIP - februarie 2015


Bibliografia CIP - ianuarie 2015



Bibliografia CIP 2014















Bibliografia CIP 2013














Bibliografia CIP 2012














Bibliografia CIP 2011













Bibliografia CIP 2010














Bibliografia CIP 2009



Bibliografia CIP 2008



Bibliografia CIP 2006














Bibliografia CIP 2005














Bibliografia CIP 2004














Bibliografia CIP 2003















Bibliografia CIP 2002














Bibliografia CIP 2001













Bibliografia CIP 2000














Bibliografia CIP 1999













Bibliografia CIP 1998











cataloage/baze de date

 
 

Instrumente pentru Editori

 
 

Biblioteca Naţională Digitală

 
 

Programul bibliotecii

 
În perioada  08.07. – 05.08.2019, Arhiva Istorică din cadrul serviciului Colecţii Speciale va fi închisă pentru public.

Înscrieri cititori:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 17.45
Marţi, Joi : 12.00 – 19.45

Accesul cititorilor în spațiile deschise:
Luni, miercuri, vineri: 08.00 – 18.00
Marţi, joi: 08.00 – 20.00
Sâmbătă: 09.00 – 17.00 

Îndrumare şi săli de lectură colecții curente (inclusiv American Corner):
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 18.00
Marţi, Joi : 12.00 – 20.00

Săli de lectură colecții speciale:
►Sala „Alexandre Saint Georges” (bibliofilie, manuscrise, fotografii, arhivă istorică etc.), etajul V: marţi – joi, între orele 10.00 – 18.00.

Sala audio-video „George Enescu” este închisă temporar, începând cu 5 iunie 2018. Documentele muzicale de colecţii speciale pot fi consultate la sala „Alexandre Saint Georges", etajul V:  marţi – joi, între orele 10.00 – 18.00.

Luni-Vineri, între orele 10.00-13.00 si 16.00-18.00.

Centrul Național ISBN-ISSN-CIP - relații cu publicul prin telefon:
Luni - vineri: 12.00 - 16.00
 

Sunetul paginilor

 
 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!



Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2019 Biblioteca Naţională a României