caută:   
 
 

arhiva bibliografia cip

 

Arhiva Bibliografia CIP


Bibliografia CIP 2014
Bibliografia CIP 2013
Bibliografia CIP 2012
Bibliografia CIP 2011
Bibliografia CIP 2010
Bibliografia CIP 2009
Bibliografia CIP 2006
Bibliografia CIP 2005
Bibliografia CIP 2004
Bibliografia CIP 2003
Bibliografia CIP 2002
Bibliografia CIP 2001
Bibliografia CIP 2000
Bibliografia CIP 1999
Bibliografia CIP 1998


Bibliografia CIP 2014


Bibliografia CIP - februarie 2014

Bibliografia CIP - martie 2014

Bibliografia CIP - aprilie 2014

Bibliografia CIP - mai 2014

Bibliografia CIP - iunie 2014

Bibliografia CIP - iulie 2014

Bibliografia CIP - august 2014

Bibliografia CIP - septembrie 2014

Bibliografia CIP - octombrie 2014

Bibliografia CIP - noiembrie 2014

Bibliografia CIP - decembrie 2014


sus

Bibliografia CIP 2013

Bibliografia CIP - ianuarie 2013

Bibliografia CIP - februarie 2013

Bibliografia CIP - martie 2013

Bibliografia CIP - aprilie 2013

Bibliografia CIP - mai 2013

Bibliografia CIP - iunie 2013

Bibliografia CIP - iulie 2013

Bibliografia CIP - august 2013

Bibliografia CIP - septembrie 2013

Bibliografia CIP - octombrie 2013

Bibliografia CIP - noiembrie 2013

Bibliografia CIP - decembrie 2013


Bibliografia CIP 2012

Bibliografia CIP - ianuarie 2012

Bibliografia CIP - februarie 2012

Bibliografia CIP - martie 2012

Bibliografia CIP - aprilie 2012

Bibliografia CIP - mai 2012

Bibliografia CIP - iunie 2012

Bibliografia CIP - iulie 2012

Bibliografia CIP - august 2012

Bibliografia CIP - septembrie 2012

Bibliografia CIP - octombrie 2012

Bibliografia CIP - noiembrie 2012

Bibliografia CIP - decembrie 2012


Bibliografia CIP 2011

Bibliografia CIP - ianuarie 2011

Bibliografia CIP - februarie 2011

Bibliografia CIP - martie 2011

Bibliografia CIP - aprilie 2011

Bibliografia CIP - mai 2011

Bibliografia CIP - iunie 2011

Bibliografia CIP - iulie 2011

Bibliografia CIP - august 2011

Bibliografia CIP - septembrie 2011

Bibliografia CIP - octombrie 2011

Bibliografia CIP - noiembrie 2011

Bibliografia CIP - decembrie 2011
sus

Bibliografia CIP 2010

Bibliografia CIP - ianuarie 2010

Bibliografia CIP - februarie 2010

Bibliografia CIP - martie 2010

Bibliografia CIP - aprilie 2010

Bibliografia CIP - mai 2010

Bibliografia CIP - iunie 2010

Bibliografia CIP - iulie 2010

Bibliografia CIP - august 2010

Bibliografia CIP - septembrie 2010

Bibliografia CIP - octombrie 2010

Bibliografia CIP - noiembrie 2010

Bibliografia CIP - decembrie 2010
sus

Bibliografia CIP 2009

Bibliografia CIP - ianuarie 2009

Bibliografia CIP - februarie 2009

Bibliografia CIP - martie 2009

Bibliografia CIP - aprilie 2009

Bibliografia CIP - mai 2009

Bibliografia CIP - iunie 2009

Bibliografia CIP - iulie 2009

Bibliografia CIP - august 2009

Bibliografia CIP - septembrie 2009

Bibliografia CIP - octombrie 2009

Bibliografia CIP - noiembrie 2009

Bibliografia CIP - decembrie 2009

sus

Bibliografia CIP 2006

Bibliografia CIP - ianuarie 2006

Bibliografia CIP - februarie 2006

Bibliografia CIP - martie 2006

Bibliografia CIP - aprilie 2006

Bibliografia CIP - mai 2006

Bibliografia CIP - iunie 2006

Bibliografia CIP - iulie 2006

Bibliografia CIP - august 2006

Bibliografia CIP - septembrie 2006

Bibliografia CIP - octombrie 2006

Bibliografia CIP - noiembrie 2006

Bibliografia CIP - decembrie 2006

sus

Bibliografia CIP 2005

Bibliografia CIP - ianuarie 2005

Bibliografia CIP - februarie 2005

Bibliografia CIP - martie 2005

Bibliografia CIP - aprilie 2005

Bibliografia CIP - mai 2005

Bibliografia CIP - iunie 2005

Bibliografia CIP - iulie 2005

Bibliografia CIP - august 2005

Bibliografia CIP - septembrie 2005

Bibliografia CIP - octombrie 2005

Bibliografia CIP - noiembrie 2005

Bibliografia CIP - decembrie 2005

sus

Bibliografia CIP 2004

Bibliografia CIP - ianuarie 2004

Bibliografia CIP - februarie 2004

Bibliografia CIP - martie 2004

Bibliografia CIP - aprilie 2004

Bibliografia CIP - mai 2004

Bibliografia CIP - iunie 2004

Bibliografia CIP - iulie 2004

Bibliografia CIP - august 2004

Bibliografia CIP - septembrie 2004

Bibliografia CIP - octombrie 2004

Bibliografia CIP - noiembrie 2004

Bibliografia CIP - decembrie 2004

sus

Bibliografia CIP 2003

Bibliografia CIP - ianuarie 2003

Bibliografia CIP - februarie 2003

Bibliografia CIP - martie 2003

Bibliografia CIP - aprilie 2003

Bibliografia CIP - mai 2003

Bibliografia CIP - iunie 2003

Bibliografia CIP - iulie 2003

Bibliografia CIP - august 2003

Bibliografia CIP - septembrie 2003

Bibliografia CIP - octombrie 2003

Bibliografia CIP - noiembrie 2003

Bibliografia CIP - decembrie 2003


sus

Bibliografia CIP 2002

Bibliografia CIP - ianuarie 2002

Bibliografia CIP - februarie 2002

Bibliografia CIP - martie 2002

Bibliografia CIP - aprilie 2002

Bibliografia CIP - mai 2002

Bibliografia CIP - iunie 2002

Bibliografia CIP - iulie 2002

Bibliografia CIP - august 2002

Bibliografia CIP - septembrie 2002

Bibliografia CIP - octombrie 2002

Bibliografia CIP - noiembrie 2002

Bibliografia CIP - decembrie 2002

sus

Bibliografia CIP 2001

Bibliografia CIP - ianuarie 2001

Bibliografia CIP - februarie 2001

Bibliografia CIP - martie 2001

Bibliografia CIP - aprilie 2001

Bibliografia CIP - mai 2001

Bibliografia CIP - iunie 2001

Bibliografia CIP - iulie 2001

Bibliografia CIP - august 2001

Bibliografia CIP - septembrie 2001

Bibliografia CIP - octombrie 2001

Bibliografia CIP - noiembrie 2001

Bibliografia CIP - decembrie 2001
sus

Bibliografia CIP 2000

Bibliografia CIP - ianuarie 2000

Bibliografia CIP - februarie 2000

Bibliografia CIP - martie 2000

Bibliografia CIP - aprilie 2000

Bibliografia CIP - mai 2000

Bibliografia CIP - iunie 2000

Bibliografia CIP - iulie 2000

Bibliografia CIP - august 2000

Bibliografia CIP - septembrie 2000

Bibliografia CIP - octombrie 2000

Bibliografia CIP - noiembrie 2000

Bibliografia CIP - decembrie 2000

sus

Bibliografia CIP 1999

Bibliografia CIP - ianuarie 1999

Bibliografia CIP - februarie 1999

Bibliografia CIP - martie 1999

Bibliografia CIP - aprilie 1999

Bibliografia CIP - mai 1999

Bibliografia CIP - iunie 1999

Bibliografia CIP - iulie 1999

Bibliografia CIP - august 1999

Bibliografia CIP - septembrie 1999

Bibliografia CIP - octombrie 1999

Bibliografia CIP - noiembrie 1999

Bibliografia CIP - decembrie 1999
sus

Bibliografia CIP 1998

Bibliografia CIP - februarie 1998

Bibliografia CIP - martie 1998

Bibliografia CIP - aprilie 1998

Bibliografia CIP - mai 1998

Bibliografia CIP - iunie 1998

Bibliografia CIP - iulie 1998

Bibliografia CIP - august 1998

Bibliografia CIP - septembrie 1998

Bibliografia CIP - octombrie 1998

Bibliografia CIP - noiembrie 1998

sus

cataloage/baze de date

 
 

Instrumente pentru Editori

 
 

Strategie. Dezvoltare

 
Comentariile și propunerile dumneavoastră pot fi trimise la adresa strategie@bibnat.ro

 

Programul bibliotecii

 
Înscrieri cititori:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 17.45
Marţi, Joi : 12.00 – 19.45

Îndrumare şi săli de lectură colecții curente:
Luni, Miercuri, Vineri : 10.00 – 18.00
Marţi, Joi : 12.00 – 20.00

Săli de lectură colecții speciale:
►Sala „Alexandre Saint Georges” (bibliofilie, manuscrise, fotografii, arhivă istorică etc.), etajul V: marţi – joi, între orele 10.00 – 18.00.

*Sala audio-video „George Enescu” este închisă  în perioada 22.11.2017-22.05.2018.

Marți, Miercuri, Joi: 10.00 - 12.30

Accesul cititorilor în spațiile deschise:
Luni, miercuri, vineri: 08.00 – 18.00
Marţi, joi: 08.00 – 20.00
Sîmbătă: 09.00 – 17.00 

Centrul Național ISBN-ISSN-CIP - relații cu publicul prin telefon:
Luni - vineri: 12.00 - 16.00

 

Biblioteca Naţională Digitală

 

 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul „Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!



Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2017 Biblioteca Naţională a României