caută:   
 
 

evenimente culturale

 

I.C. [progressive work] – un solo în limba engleză de & cu Paul Dunca
10 februarie 2012

Vineri, 10 februarie 2012, de la ora 19.00, Biblioteca Naţională a României va găzdui, în Sala Cataloagelor din sediul său central, str. Ion Ghica nr. 4, un one man show de & cu artistul Paul Dunca (Identity Card, Immaculate Chastity, Immature Condition, Immortality Collapse, Incubus Cryptmaw, Indifference Curve, Infected Cake, Inferior Colliculus, Infinite Challenge, Innocent Constellation, Integrated Circuit, InterContinental, Invested Corazón). Costume: Diana Bobina.
Intitulat I.C. [progressive work], spectacolul este produs de „feldefel” Production, cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului - Bucureşti, al Gabriela Tudor Foundation şi al Movement Research. 

I.C. [progressive work] a fost prezentat, ca work in progress, în anul 2010, la Judson Church, New York, în cadrul proiectului Moving Dialogue. În variantă de solo, a avut premiera în 2011, la Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti. Paul Dunca îşi va prezenta spectacolul în luna februarie 2012 şi la Stockholm, în cadrul Târgului de artă SUPERMARKET.

Paul Dunca a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” (secţia Coregrafie) şi Masterul de Scriere Dramatică, în cadrul U.N.A.T.C. 
Preocupările sale au un caracter eclectic: de la munca de chelner, la propria emisiune pe MTV, de la artă comunitară şi gogo, la articole în reviste glossy, de la scena Centrului Naţional al Dansului din Bucureşti, la cea din Judson Church, New York. 
Declară că este fericit atunci când se poate face util.

inapoi

cataloage/baze de date

 
 

Instrumente pentru Editori

 
 

Biblioteca Naţională Digitală

 
 

Programul bibliotecii

 
În perioada 1-31 august 2019, publicul va avea acces în spațiile libere (parter, mezanin și etajul I), precum și în sălile de lectură, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00. 

Biroul Înscrieri va funcționa după același program.

Sălile de lectură (etajul I) vor fi deschise prin rotație:
Sala de Științe Filologice „Mihai Eminescu” – 1-14 august
Sala de Științe Juridice „Mircea Djuvara” – 19-23 august
Sala de Științe Economice „Virgil Madgearu” –  26-30 august

Sala de lectură „Alexandre Saint-Georges” (etajul V) de la Colecții Speciale va fi deschisă în perioada 19- 31 august, de marți până joi, în intervalul orar 09:00-17:00.

Ludoteca „Apolodor din Labrador” va fi deschisă în perioada 19-30 august 2019, între orele 09:00-17:00.

Centrul Național ISBN-ISSN-CIP și Serviciul Depozit Legal vor funcționa după programul normal.

Sâmbăta și duminica biblioteca va fi închisă.
 

Sistemul ISIL în România

 
 

CASIDRO

 
 

Voluntar la Biblioteca Naţională

 
Programul Voluntar la Biblioteca Naţională” vă oferă oportunitatea de a juca un rol activ în activitatea și promovarea Bibliotecii.
 

legături

 
 

proiecte europene

 
The European Library
Căutare în 47 de biblioteci naţionale europene!Europeana – Biblioteca digitală, muzeu şi arhivă
www.europeana.eu

Manuscriptorium – portalul manuscriselor europene
www.manuscriptorium.com
 
 
 
 
Copyright © 2019 Biblioteca Naţională a României